Aşağıdaki Seçeneklerle Ürünlerinizi Özelleştirebilirsiniz

Model

Model ve kumaş seçimi birlikte belirlenir. İnce, nefes alabilen pamuklu açık yakalı hafif bir yaz tişörtü mü yoksa sonbaharın başlarında giyilecek sağlam bir modeli mi tercih ediyorsunuz? Kesimde belirlenir. Birden fazla renk bloğu ile çalışıyorsanız, bu da modellenecektir.

Renkler

Kumaş tipine göre geniş bir renk paleti mevcuttur. Kumaşlar ayrıca pantonunuza göre boyanabilir.

Baskı

Baskı söz konusu olduğunda çok çeşitli seçenekler vardır. Su bazlı bir transferden yapay elmaslı bir baskıya kadar çeşitlilik gösterir.

Özel yapım T-shirtlerde, T-shirt sonradan yapıldığı için dikişlere veya kol çevresine baskı yapma seçeneğiniz de vardır. Bu standart baskılı tişörtlerde önemli bir farktır.

Nakış

Bir nakış, tişörtünüze veya kapüşonlu kazağınıza daha fazla görünüm kazandırır. Logonuzun kalitesi cm2’deki ilmek sayısına göre belirlenir.

İşlemeli rozetler de dekorasyon olarak dikilebilir.

Dikiş

Dikiş ile tişörtünüze ekstra bir vurgu verebilirsiniz. Genellikle overlok, kenar ve tek iğne dikiş kullanılır. Kontrast kullanarak güzel efektler elde edebilirsiniz.

Ek olarak, ek bir vurgu vermek için dekoratif dikişler kullanılabilir.

Boyun Etiketleri

Kendi etiketinizi pazarlamak ister misiniz? Markanızı ekstra vurgulamak ister misiniz? Kipeo’da özel etiketleme konusunda yılların deneyimine sahibiz.

Dekorasyon Etiketleri

Gerçek veya imitasyon deri,
marka dikili etiketler,
dokuma yamalar

Asılı Etiketler

Marka etiketi, fiyat etiketi veya dekorasyon olarak kullanılabilir.

Kağıtlar çeşitli gramajlarda bristol veya karton benzeridir.

Serigrafi veya ofset baskı ile basılmıştır.

Özelleştirilmiş Ambalaj

Özel bir etikete ek olarak benzersiz bir ambalaj mı istiyorsunuz yoksa ürünleri orijinal bir şekilde göndermek istediğiniz bir web mağazanız mı var? Kipeo, ürününüze özel kişiselleştirilmiş ambalaj tasarlar ve üretir.

tr Turkish
X